Veranda Limburg – Eurohandel dé veranda specialist.

Op zoek naar Veranda Limburg? Met een veranda van Eurohandel vergroot je je wooncomfort optimaal.
De veranda’s van Eurohandel zien er bijzonder uit door een sterke constructie en mooie vormgeving. Zo kun je in het voorjaar eerder van buiten genieten. En in de zomer, ongeacht het weer langer buiten zitten. Ook bieden onze veranda’s in de winter bescherming voor je tuin of loungeset.
Genieten met een hoofdletter G.  Eurohandel dé specialist voor je veranda in Limburg.

Grootste assortiment veranda limburg:

De verandas van Eurohandel zijn écht apart in zijn soort. Er is namelijk alles mogelijk. Indien nodig passen wij alles aan naar jouw wensen. En ook weer in de gewenste stijl. De veranda’s van Eurohandel zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen. Waardoor iedereen kan genieten van een prachtige veranda. Met een veranda in je tuin kun je dus extra lang genieten van de winter en zomermaanden.

Wij leveren 3 verschillende type veranda’s.
Trendline (Zeer gunstig geprijsd)
Topline (Excelente veranda met veel mogelijkheden)
Ultraline (Stoer en modern)

Met vervolgens weer een keuze in soorten platen,  glazen schuifwanden of led-spots.

Laat je inspireren in onze showtuin:

Laat je inspireren in onze showtuin. Met 40.000 m2 aan tuinartikelen kunnen wij jou uitstekend adviseren bij de aanschaf van een terrasoverkapping en uitbreidingen. Onze adviseurs staan iedere dag weer graag voor je klaar. Vakmensen met verstand van zaken. Die je helpen op basis van jouw wensen en gewenste afmetingen de juiste keuze te maken.

Tenslotte kies jij de veranda die bij je past. Zowel in maatvoering, evenals dakbedekking, gootsierlijsten en verlichting. Daarnaast hebben wij nog een mooi assortiment heaters die zorgen voor meer comfort. Ook zijn de veranda’s gemakkelijk te reinigen waarin we jou ook van het juiste advies zullen voorzien.

Trendline

De Eurohandel trendline veranda is een volwaardig verandadak. Tot in detail afgewerkt, en daarnaast passend aan de hoge eisen die je aan een verandadak mag stellen.

De trendline heeft een zeer gunstige prijs. En is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar. Je kiest de perfecte dakplaat, enzelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden…

Topline

De Eurohandel topline is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Wij zullen je uitermate verassen.

Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel. De Topline. Door premiumline componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot staanders, creëerden wij de ultieme veranda. De topline daagt ons uit om samen de mooiste woonoplossing te realiseren…

Ultraline

Met de Eurohandel ultraline veranda, een uniek model, weet je zeker dat je het allerbeste hebt om onder te genieten.

De ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om tot 7 m. breed en 5 m diep te bouwen op 2 staanders. Hierdoor krijg je een vrij uitzicht zonder obstakels. Bouw je overkapping uit tot een wintertuin met bijpassende glazen schuifwanden voor optimaal comfort.

Let op onze wintertijden gaan weer in! Vanaf 19-10-2020 zijn we geopend van 9.00 tot 17.00 uur.